TAALVERZORGING

Correctie & Advies

Tarieven en over ons

Tarieven
Een werkstuk of scriptie van bijvoorbeeld 30 A4 kost slechts € 121.
Wij hanteren tijdelijk de prijs van € 10 per eerste A4, € 5 voor het tweede A4 en € 4 vanaf het derde A4. Deze prijzen zijn meer dan concurrerend. Als de moeilijkheidsgraad van uw tekst daartoe aanleiding geeft, nemen wij contact met u op en krijgt u eerst een offerte. Voor studenten geldt een speciaal tarief. Zie ook de pagina’s ‘Studenten’ en ‘Aflevering’ (offerte).

Ruime ervaring
Taalverzorging heeft ruime ervaring in het corrigeren en herschrijven van werkstukken, scripties, projectplannen en uitgebreide memo’s. Ook brochures, reclameteksten, literaire uitgaven en teksten op websites behoren tot ons werkgebied. Kortom: alle mogelijke vormen van tekst. Van MBO tot en met WO.

Proofreader en opsporing fouten
Wij zijn voor u de ‘proofreader’ die met open blik uw tekst doorneemt en spelfouten, stijlfouten, taalfouten en doublures voor u opspeurt en omzet naar de gewenste tekst, omschrijving of statement. Onze ervaring is dat men bepaalde zaken over het hoofd blijft zien. Bijvoorbeeld: interpunctie, spelling of grammatica. Wij niet! Ook sporen wij de fouten op die de spellingscontrole van ‘Word’ en diverse (online-) spelling-controles missen. Er is verder aandacht voor een goede opbouw van uw tekst.

Werkwijze: redactionele verwerking en snelle levering
Wij voorzien onze redactionele verwerking van voldoende opmerkingen die onze keuzes in correctie of herschrijven motiveren. Wij communiceren digitaal: u krijgt 1 exemplaar met voorstel van de wijzigingen en 1 exemplaar met toepassing van de wijzigingen. U kunt dus altijd geheel of gedeeltelijk alsnog kiezen voor uw originele tekst.

Snelle levering
Een snelle levering vinden wij belangrijk. Doorgaans krijgt u de stukken binnen enkele werkdagen terug. Als u haast heeft, geef dat dan aan in uw verzoek. Wij hanteren hierbij een spoedtarief als uw tekst groot is en/of een tijdsintensieve bewerking nodig maaktAls u extra haast heeft, neem dan direct contact met ons op: 06-37448586 (van 15 u tot 19 u).