TAALVERZORGING

Correctie & Advies

Aflevering

Tijdig contact met ons opnemen
U wilt een zorgvuldig nagekeken werkstuk. Daarvoor vragen wij u ruim vóór de inleverdatum contact met ons op te nemen zodat wij uw opdracht kunnen inplannen.

Offerte
Wij nemen samen met u het proces en de kosten door op basis van de grootte van uw tekst en de aflevertijd. Wij geven u dan een voorlopige offerte. De definitieve prijs geven wij nadat wij uw document(en) hebben ingezien. Pas dan verbindt u zich aan de opdracht. U kunt dan het voorschot van 1/3 van het totaalbedrag overmaken.

Spoedopdrachten zijn in de meeste gevallen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Hoe levert u aan?
Zorg dat u het werkstuk digitaal aanlevert in WORD/DOC(X) formaat zodat de originele opmaak aanwezig is. U kunt het via e-mail versturen of via WETRANSFER.COM (tot 2Gb).Wij kunnen u bij de verzending helpen als u hier problemen mee heeft. Na correcte ontvangst scannen wij het bestand op mogelijke malware en op integriteit t.a.v. het bestandsformaat. 

Wij accepteren geen USB-sticks i.v.m. mogelijke virus- of malware-infectie.

Zorg dat we beschikken over goede contactgegevens: het liefst uw mobiel nummer én het te gebruiken adres van uw e-mail.

Voortgang
Op de afgesproken datum beginnen wij. U kunt desgewenst na een vooraf bepaalde termijn de geredigeerde tekst(en) inzien. Bijstellingen die onder onze competentie vallen verzorgen wij zelf, in samenspraak met u.

Let op: uw oorspronkelijke opmaak en uw pagina-indeling kan wijzigen door het redigeren. Ook kan het nodig zijn dat sommige ingevoegde afbeeldingen verplaatst worden binnen de tekst. Zorg dus dat u zelf de gecorrigeerde versie nog even nakijkt vóórdat u deze inlevert. Als u extra haast heeft, neem dan zeker snel contact met ons op: 06-37448586 (van 15 u tot 19 u). Voor studenten ook in het weekend.